Kanotiere normale dhe të shkurtra për gra

Këto janë kanotieret normale dhe të shkurtra që do t'ju pëlqejnë nga koleksioni i ri i Bershkës. Kanotiere të zeza, të bardha ose të kuqe dhe kanotiere fine me qëndisje ose bordurë dantelle.