Ndrysho vendndodhjen
Dëshiron të ruash vendndodhjen?
  • Jo
  • Po

We’ve updated the information in our Privacy Policy on how we use your personal data.

We’ve updated the information in our Privacy Policy on how we use your personal data.

We use our own and third-party cookies to improve your experience and our services by analysing the navigation of our website. If you continue browsing, we assume that you accept their use.

+Info

Hiq produktin Je i sigurt që dëshiron ta heqësh këtë produkt nga shporta?
Je i sigurt që dëshiron ta refuzosh porosinë? Mos harro se, nëse e refuzon, nuk do të mund ta rikthesh.
Anulo
MERR POROSINË TËNDE SOT Dorëzimi BRENDA DITËS është i disponueshëm në zonën që ke përzgjedhur.
Ndrysho mënyrën e transportit tani dhe merr porosinë tënde që sot.

Je i sigurt që dëshiron të anulosh porosinë?

Duhet të hysh për të parë gjendjen e porosisë ose qasu përmes emailit të konfirmimit nëse e ke blerë si i ftuar

Bershka

Je çabonuar nga buletini ynë informativ.

Do të përpunohet brenda një afati maksimal prej 7 ditësh.

Mbyll
???orderShipping.regimeInfo.title???
 

Ndrysho vendndodhjen
Dëshiron të ruash vendndodhjen?
  • Jo
  • Po

We’ve updated the information in our Privacy Policy on how we use your personal data.

We’ve updated the information in our Privacy Policy on how we use your personal data.

We use our own and third-party cookies to improve your experience and our services by analysing the navigation of our website. If you continue browsing, we assume that you accept their use.

+Info

Hiq produktin Je i sigurt që dëshiron ta heqësh këtë produkt nga shporta?
Je i sigurt që dëshiron ta refuzosh porosinë? Mos harro se, nëse e refuzon, nuk do të mund ta rikthesh.
Anulo
MERR POROSINË TËNDE SOT Dorëzimi BRENDA DITËS është i disponueshëm në zonën që ke përzgjedhur.
Ndrysho mënyrën e transportit tani dhe merr porosinë tënde që sot.

Je i sigurt që dëshiron të anulosh porosinë?

Duhet të hysh për të parë gjendjen e porosisë ose qasu përmes emailit të konfirmimit nëse e ke blerë si i ftuar

Bershka

Je çabonuar nga buletini ynë informativ.

Do të përpunohet brenda një afati maksimal prej 7 ditësh.

Mbyll
???orderShipping.regimeInfo.title???
 
Blerja kartë dhuratë

kartë dhuratë

Dëshiron të dhurosh një kartë dhuratë?

Blije në internet ose në dyqanin më të afërt

Blerja kartë dhuratë virtuale
Na vjen keq, ju nuk mund të blini një Kartë e-Dhuratë të dytë
Aktivizo kartën dhuratë virtuale

kartë dhuratë virtuale

kartë dhuratë elektronike

Dëshiron të të dërgohet drejtpërdrejt në celular?

Blije në internet dhe ne do të ta dërgojmë me email

Na vjen keq, ju nuk mund të blini një Kartë e-Dhuratë të dytë

Për të përdorur një kartë dhuratë virtuale (kartë dhuratë elektronike), duhet ta aktivizosh këtu:

Kontrolli i gjendjes

kontrolli i gjendjes

kontrolli i gjendjes së kartës tënde

Kontrollo gjendjen e kartës dhe lëvizjet e kartës dhuratë, si të asaj fizike, ashtu edhe të asaj virtuale (kartës dhuratë elektronike)

Na vjen keq, por aktualisht nuk kemi karta dhuratë të disponueshme në tregun tënd.

Ke ndonjë pyetje?

Na telefono në {{core.iStoreJSON.details.supportPhone}} (Nga e hëna në të premte, nga ora 9:30 deri në 19:30) ose na dërgo email në:

{{core.iStoreJSON.details.supportEmail}} do të të ndihmojmë me kënaqësi!