Çantë me motive fushe shahu dhe rrip diagonal

Ref 9808/668/402
1,990 ALL

Përshkrim

Ngjyrë: Bruz

Përbërja

MAIN FABRIC

100% polyurethane

STRAP

100% polyester

Astar

100% poliestër

Kujdesi

Mos e lani

Mos e lani

Mos përdorni zbardhues

Mos përdorni zbardhues

Mos e hekurosni

Mos e hekurosni

Mos kryeni pastrim kimik

Mos kryeni pastrim kimik

Mos e thani në makinë tharëse

Mos e thani në makinë tharëse