Çantë me kapak dhe rrip diagonal

Ref 9809/862/800
2,490 ALL

Përshkrim

Ngjyrë: E zezë

Përbërja

MAIN FABRIC

100% polyurethane

STRAP

100% polyester

Astar

100% poliestër

Kujdesi

Mos e lani

Mos e lani

Mos përdorni zbardhues

Mos përdorni zbardhues

Mos e hekurosni

Mos e hekurosni

Mos kryeni pastrim kimik

Mos kryeni pastrim kimik

Mos e thani në makinë tharëse

Mos e thani në makinë tharëse