Atlete burrash me kontrast

Ref 2400/060/020
3,490 ALL

Përshkrim

Ngjyrë: E KUQE

Atlete të kuqe. Lidhëse të bardha me kontrast dhe takë e bardhë e dekoruar. Hallkë në lidhëse.

Përbërja

E sipërme

100% poliuretan

Astar

100% poliestër

Shollë

100% gomë e vullkanizuar

Kujdesi

Mos e lani

Mos e lani

Mos përdorni zbardhues

Mos përdorni zbardhues

Mos e hekurosni

Mos e hekurosni

Mos kryeni pastrim kimik

Mos kryeni pastrim kimik

Mos e thani në makinë tharëse

Mos e thani në makinë tharëse

Do not submerge in water

Do not submerge in water

Leather / patent leather / antic leather wipe with a dry cotton cloth.

Leather / patent leather / antic leather wipe with a dry cotton cloth.

Suede / nubuck leather / split leather clean with a soft brush or a hard sponge.

Suede / nubuck leather / split leather clean with a soft brush or a hard sponge.

Colourless wax or wax the colour of the leather can be applied.

Colourless wax or wax the colour of the leather can be applied.

Suede / nubuck leather can be protected with treatment sprays or dust repellents (repellents for mops).

Suede / nubuck leather can be protected with treatment sprays or dust repellents (repellents for mops).